duminică, 18 mai 2008

Sondaj


Căutam un topic de debate mai incitant, când, "răsfoind" The Onion, am dat de rezultatele unui sondaj şucar, făcut pe o temă cât se poate de ordinară....I mean... ordinary!
Chiar dacă procentele indică o altă ierarhie, cred că ordinea e bine aleasă, cel puţin pentru mine. Cele mai frecvente întrebări referitoare la utilitatea şcolii se pun în cârca literaturii, ca materie de studiu, şi nu geometriei, cum ar zice ei. Şi zic asta nu numai pe seama examenelor &stuff care se apropie(de cruciala admitere la română am scăpat), ci pentru că ar fi fost atâtea chestii faine care se puteau învăţa la mai-sus-numita disciplină. Ca la o mană cerească, am pus şi noi botu' la poezia postmodernă acuma pe final, pentru 50 minute de culturalizare. În rest, tăt un Harap-Alb, care te învaţă să te laşi mai fraier că până la urmă o să ieşi bine, o Moara cu noroc, care îţi sugerează că fermele de porci sunt o investiţie durabilă, mai un Bacovia, că se pretează curentului emo...şamd. Despre "şerpişorii" de la integrale altă dată.
Cât despre drink-alternativa la tot ce înseamnă ţinută academică,vezi punctul 2 din sondaj, nu se poate discuta la noi.Lumea zice că ştim să ne asumăm riscurile, aşa că e şi asta o lecţie de viaţă. Personal, nu experimentez.
Până acum, în aştia 4 ani m-am întrebat de enşpe ori de ce zice lumea că ar trebui să fie cei mai frumoşi ani. Fiindcă sictirul şi şmenul (alias teribilism) sunt la cote maxime? Fiindcă e mai fain să break the rules, decât să ţi se permită anumite chestii atunci când eşti "cetăţean cu drepturi depline"?
Despre următoarele teme de discuţie acuzate într-o dată viitoare.

Niciun comentariu: