duminică, 17 februarie 2008

Update la nadejde

Poate ca a fost una din cele mai pline zi din viata mea...de pana acum. Bucuriile au venit, insa, tot din trecut, ca rasplata a unei munci, pe care la vremea respectiva nu am luat-o in serios. Acum, in momentul de glorie, tind sa judec altfel efortul meu de atunci, pentru a face ca rasplata sa para meritata. Oricum, emotia ce m-a incercat azi, m-a dus pana la lacrimi, si asta nu am spus-o pana acum nici celor apropiati de frica ridicolului. Am cazut putin in plasa unui orgoliu trecator, dar am ajuns a concluzia ca o diploma=hartie, pe care nici macar nu scrie numele meu, nu-mi ma face cu nimic mai inteleapta in fata celorlalti.

Am continuat in acelasi spirit voluntar (sintagma asta am auzit-o de cel putin 100 de ori azi, la prezentare), nu inainte de a ma rasfata cu o plimbare prin ger. Scopul initial al orelor de lene din weekend, a fost, spre rusinea mea, youtubing si lectura usoara. M-am mobilizat, insa, peste asteptari, uneori din motive de supravietuire(daca nu ma miscam pe gerul asta, atat timp cat am stat afara riscam sa fiu acum in stare cristalina). Spre inceputul noii zile, care vine cu o provocare de traditie, olimpiada de engleza, am inceput sa simt cum somnul imi reda senzatiile firesti, incat mi s-a parut ca toata ziua am fost in transa.

Oricum, am avut multe de invatat de la o zi de iarna cu viscol si ger, si multe nu mi-au fost de ajuns pentru a prelungii bucuria. Cu Uriah Heep's Lady in Black am pornit azi la drum si mi-a purtat noroc; ma simteam chiar eroina versurilor, cand am pornit prin ninsoare. Poate e prea mult spus, dar totusi mi-ar palcea sa fiu "without thought of love or God", doar pentru o clipa, ca sa ma pot bucura mai tarziu de stralucire.

Niciun comentariu: